Skip to main content

Mandehørm

Er du som så mange andre mænd ophængt af ovenstående i hverdagen og trænger du måske også til lidt mandehørm, komme lidt væk og bare have det lidt sjovt med andre i samme situation? Så se lige her!

Meningen er at mødes den sidste torsdag i måneden fra august til maj – og hver gang prøve en ny anderledes/ekstrem sportsgren af. Det vil koste 100 kr. i kontingent til BSGI-gymnastik, og der vil være egenbetaling på ca. 150 kr. for hver gang man deltager i en aktivitet, betalingen går udelukkende til at betale aktiviteten, instruktør og rekvisitter.
Kom frisk og vær med og få et godt grin og nogle hyggelige timer.
Vi står for at arrangere holdet, men vi er IKKE instruktører. Så kom og vær med – til sjovt, aktivt og hyggeligt samvær med andre mænd fra området.
Vi har en facebookgruppe – BSGI Mandehørm – og det vil være via den, hvor vi inviterer til diverse begivenheder og hvor tilmelding til de enkelte aktiviteter vil foregå, betaling til de enkelte aktiviteter sker via mobilepay. Såfremt man ikke er på Facebook finder vi også ud af det.
Ved tilmelding betales kun kontingent – da egenbetaling følges med din tilmelding til begivenheden på mobilepay. Der er begrænset antal pladser (max 35).
Bemærk at alle arrangementer er på eget ansvar. Der vil være sammenkørsel, og det vil være for egen regning. Man skal være fyldt 20 år – men ellers er der ingen øvre aldersbegrænsning – bare man er frisk på at prøve noget nyt.
NB! Vi har ingen krav til hverken fysisk form eller formåen inden for de forskellige aktiviteter og har ingen intention om at finde eller udvikle nye verdensmestre i nogle af dem.
Vi glæder os til at se jer!

Vores trænere

Træner

Nicolai Remler

30 67 60 10

Træner

Peter Lund Moltesen

24 85 40 72

Hold information

  • Pris

    100 kr. + ca. 150 kr. / gang

  • Start

    d. 31. august 2024

  • Max

    35 deltagere

Billeder fra tidligere hold