Skip to main content

Bliv frivillig

Vil du være frivillig?

Elsker du at se glade børn løbe rundt i hallen og dyrke sammenhold og fællesskab? 

Eller måske du tænker det er fedt at børnene kan cykle til fritidsaktivitet frem for at du skal køre dem ind til byen for at dyrke idræt?

Måske du går glad i hallen i weekenden og tænker på dine barndomsår, hvor der var liv og glade dage i hallen – og du måske ønsker dine børn skal opleve det samme?

Det kan også være at du brænder for lokallivet? 

Uanset hvad der driver dig, så er det dig vi leder efter. Vi mangler frivillige hænder til flere opgaver. Opgaverne er mange i idrætsforeningen og alle hænder tæller. Opgaverne spænder bredt fra tøjvask og kørsel til bestyrelsesarbejde. Lige meget hvad du byder ind med, er din hjælp altafgørende for klubben – og jo flere vi er og jo mindre arbejdsbyrde er der for os alle.

Konkrete opgaver

Der er snart generalforsamling i BSGI, og i håndboldafdelingen har vi som altid to bestyrelsesmedlemmer på valg samt valg til en suppleant. De nuværende bestyrelsesmedlemmer, der er på valg, ønsker ikke genvalg.

Bestyrelsens opgaver spænder bredt, og der er selvfølgelig en række opgaver, såsom trænerkontrakt, halbooking, kampplanlægning, cafeteria, sponsoraftaler, indkøb af materialer, klubbens økonomi, planlægning og udførelse af arrangementer og meget mere. Men derudover er der også mulighed for at man kan sætte sig præg på klubben og være med til at tegne fremtidens BSGI Håndbold.

Vi har brug for jer, for at gøre foreningen til byens fedeste fritidsaktiviteter.

Interesseret?

Ønsker du at melde dig på banen allerede nu som bestyrelsesmedlem eller blot som frivillig, så hører vi gerne fra dig. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om opgaverne.

Medlem af en forening

At være medlem af BSGI Håndbold betyder at:

  • Man er med i et forpligtende fællesskab.
  • Man betaler kontingent og derved har købt en undervisning
  • Man har et medansvar for at denne undervisning bliver så god som mulig.